Fredagstacos!

Åter igen är det fredag, helgen närmar sig med stormsteg, och åter igen skriver vi om tacos! I Sverige har vi tagit till oss tacos, många äter det på fredagar och det serveras inte bara i hemmet utan det har också blivit populärt att servera ute på restauranger som en buffé. Tidigare på bloggen har vi gett tips om en god tacosallad och om hur man gör sin egen tacokrydda. Idag ger vi tips om hur man gör sin egen tacosås, testa till helgens tacomiddag vettja!

Tacosås

Tacosås (4 portioner)

500 g passerade eller krossade tomater

1 hackad gul lök

1 hackad paprika

1 hackad tomat

½ hackad grön chilifrukt (desto mindre chili, desto mildare sås)

Salt och peppar

Hacka alla grönsaker och lägg i en kastrull och tillsätt de krossade tomaterna. Salta och peppra efter smak. Låt sjuda i 15 min. Låt svalna innan servering.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s