Lite påskrecepttips!

Hälsocenter fortsätter sin temavecka och imorgon torsdag kväll kommer Tip Top Nails och utför lackgelsbehandlingar, på fredag förmiddag kommer Svante från Sveriges Minsta Saluhall och på lördag avslutar med flaggan i topp, då är det Spin of Hope. Läs mer om allt detta på vår hemsida! Vi fortsätter också med fri träning hela veckan på Hälsocenter så är du inte medlem passa på att komma och spana in vår anläggning!

Påsken närmar sig med stormsteg och vi passar idag på att lägga upp lite recept på påskgodis! I Sverige äter vi väldigt mycket godis över påsk och naturligtvis är det bästa att göra godis själv hemma för då vet du vad godiset innehåller. Testa att baka dessa påskägg hemma och njut!

paskagg

Påskägg med jordnötter (15 st)
100 g mörk choklad (+ lite extra att doppa äggen i)
1/2 dl vispgrädde
1 dl hasselnötskräm
1/2 dl salta jordnötter
Hacka chokladen i mindre bitar och lägg den i en kastrull. Tillsätt grädden och smält ihop på svag värme, rör om då och då. Rör ner hasselnötskrämen låt den smälta i chokladen. Hacka nötterna och blanda ner dem. Låt smeten bli kall så att den går att forma till ägg.
Smält resterande choklad och doppa äggen i, ställ dem efteråt på ett galler så att de rinner av. Ringla t ex vit choklad eller strö lite nöthack över.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s