Sommarformen 2015 – Start 27 april, slut 21 juni!

Nu är det dags för Hälsocenters utmaning Sommarformen! 27 april drar vi igång, vi utmanar dig att träna 3 ggr i veckan under 8 veckors tid. Genom att träna regelbundet och varierat når du dina mål och är med och tävlar om fina priser.
För att vara med anmäler du dig i vår reception (senast 27 april) så skriver vi ett träningskort. Efter varje träningspass fyller vi i datum och signerar kortet. Man kan fylla i max ett pass per dag. Varje vecka tas de som ej klarat sina 3 pass ur registret. För att vara med i utlottningen behöver man träna 3 pass i veckan under hela sommarformen.
Alla typer av gruppträningspass gäller för registrering. För styrketräning krävs 60 minuter inkl uppvärmning och stretch. För träning på endast konditionsmaskiner krävs 40 minuters träning.
För att delta i utlottningen av priser behöver du ha genomfört dina träningstillfällen under tävlingstiden. Alla som klarar utmaningen har chans till att vinna fina priser såsom årskort, massage, personlig träning, ryggsäckar, kosttillskott, vattenflaskor m m. Prisutdelningen kommer att äga rum måndag 22 juni kl 19.00!
what doesnt kill you

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s