Träna under semestern

Under semesterperioden brukar träningstimmarna som man lägger på styrka sjunka eller utebli helt. För man tycker att man inte hinner eller att lusten att gå in på ett gym försvinner.  När hösten kommer står man där och får börja om på nytt, allt man byggt upp under året är nästintill som bortblåst…. Ingen rolig känsla!!

Men det behöver inte va så. Tänk att man tränar styrka intensivt i en kvart, ett par gånger i veckan. Då låter man inte musklerna helt vila under semestern utan kan underhålla de hyffsat. Då är man inte helt på minus.

Är man iväg och inte har tillgång till ett gym, kan man tex packa med sig ett gummiband eller använda sig av sin kroppstyngd. Finns massa roliga och jobbiga övningar.

Är du medlem här hos oss kan du hämta ut ett travelpass som ger dig möjlighet att träna på andra gym som är med i CMS när du är iväg på semester. Roligt att se sig omkring i ”gymvärlden”.

Jag är medveten om att när värmen kommer är det helt fantastiskt att träna utomhus. Månaderna med ljuset och värmen är så få här uppe i norden, det gäller att tillvara på den tiden. Men en kvart känns väl ändå rimligt;)

trä'ning

Sommarformen är inne på sin tredje vecka. Det är många som kämpar på och får in sina tre pass i veckan. Grymt bra jobbat!!

Ha det fint önskar Vi på Hälsocenter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s