Quarnbullar till julbordet!

 

Ett vegetariskt alternativ till köttbullar.

 remoteimage_1384184933_559011-700x700

Ingredienser

4 portioner

600 g quarnfärs

¾ dl ströbröd

½ dl mjölk

200 g philadelphia ost

2 msk färsk basilika

1 rödlök

1 tsk salt

1 krm svartpeppar

Så här gör du:

  1. Blanda mjölk och ströbröd i en bunke, låt stå i 10 min.
  2. Finhacka rödlöken och blanda i den med resten av ingredienserna. Rör om ordentligt så allt blir till en smet.
  3. Rulla små bullar och stek på medelvärme i smör. De faller lätt isär men tänk på att röra bullarna ofta i pannan så att de inte fastnar. De ska få en fin färg och bli fasta i mitten.
  4. Smaklig måltid J
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s