Jultider!!

hjarta

Nu närmar sig julen med stormsteg. Många har mycket på agendan som ska fixas. Men här på HälsoCenter har vi inte märkt så mycket av att medlemmarna prioriterat bort sin träning. Det är bra uppslutning på passen och ute i gymmet.

Nu har vi dragit igång med Foodbox. Matlådor som innehåller fräsch och närings full mat. Super smidigt när tiden och lusten till att laga mat kan tryta. Jag kan verkligen rekommendera er att prova!!

Snart går vi in i ett nytt år och många brukar då dra igång sin träning. Vissa hänger i och svettas på MEN vissa  tröttnar efter en tid. Ett tips är då att sätta upp ett realistiskt och skoj mål med träningen. Berätta det för många i din omgivning och låt inte  målet vara för lätt. Utan det ska va något som du måste och vill kämpa för. Då är det lättare att få till regelbunden träning. När du sen uppnått målet är det viktigt att berömma dig själv och sen sätta ett nytt.

Ett annat tips till dig som inte kommer igång utan känner att tiden inte räcker till. Börja med en träningsplanering vecka för vecka. Börja med två gånger i veckan och allt annat är plus. Kom ihåg att du inte måste träna minst en timma varje gång. En kvart kan va tillräcklig om du kör intensivt och fokuserat.

ALL träningstid är PLUS och bättre än inget…

Låt nu 2017 bli året då du investerar i dig själv!!  Du kommer bla uppleva dig piggare,starkare, snyggare, rörligare och få mer lust till livet:)

Ha det fint i julstöket!!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s