Vegetarisk chili con carne!

quornkarne

Ingredienser:

– 1 förpackning quornfärs/sojafärs/tofu/mifü eller vad du önskar

– 1 gul lök

– 1-2 vitlöksklyftor

– 1 burk cannellini-bönor (alternativt vita bönor eller andra bönor)

– 1 förpackning krossade tomater/tomatsås

– 1 tsk paprikakrydda

– 1 msk soja

– salt och peppar

– olja/smör/kokosolja att steka i

– riven parmesan att toppa med

– eventuellt grädde att runda av med om du har barn eller själv gillar mildare smak

– ris, sojapasta, matvete, quinoa eller liknande tillbehör

Gör så här:

1. Stek lök och proteinkällan i smör eller olja.

2. Tillsätt tomatsås och bönor.

3. Smaka av med salt, peppar och eventuellt grädde.

4. Låt puttra några minuter samtidigt som du kokar ris, pasta eller vad du önskar ha till.

5. Servera allt sammans ihop med grönsaker. Smaklig måltid!

Hämtat från Sporthälsa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s