Pt Team

Nu har vi kört 2 söndagar med våra PT Team och det har varit svettigt, roligt och mycket tänjande på bekvämlighetszoner. Det är en otroligt mäktig känsla för mig som PT att se hur deltagarna verkligen fokuserar, biter ihop och plockar fram det där extra för att ta sig ända vägen fram.

På söndag ska vi väcka kroppen med övningar inspirerat från Soma Move sedan lägga mycket tid på pulsträning och även bålkontroll. Varje pass avlutas med sköna rörelser som ökar rörligheten.

Förra veckan la vi det mesta krutet på styrka, men pulsen fick inte helt ledigt utan en liten stund ägnades åt detta. Avslutade passet med övningar för bålen och sedan en rörlighetsserie.

Första veckan ägnade vi oss  bland annat åt stationsträning med övningar som höjde pulsen, utmanade koordinationen och styrkan.

Att träna i PT Team innebär att du får dynamiken, energin som träning i grupp skapar MEN också att du får coachning från personliga tränaren. Man kan säga att man får det bästa från två världar 🙂

Känner du dig sugen på att va med i en grupp på 3-5 personer? Kanske ni är ett gäng som vill träna  och jobba emot ett gemensamt mål?  Hör av er till oss!!

Ha det fint!!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s