Fish Tacos

 

fish_taco_3 

Ett gott alternativ till köttfärsen.

Ingredienser:

– 400 g vit fisk

– 2 dl panko

– 2 dl mjöl

– 1 tsk spiskummin

– 1 tsk chilipulver

– salt

– olja till fritering

Gör så här:

1. Skär fisken i bitar. Salta och låt stå i ca 30 min.

2. Blanda mjöl, spiskummin och chili. Rör ut ägget och häll upp panko på en tallrik.

3. Panera fisken i mjöl blandningen, sen i ägget och sist i panko.

4. Hettar upp oljan och fritera ca två minuter på varje sida.

5. Servera gärna tillsammans med lime, färsk koriander, picklad rödlök och rödkål.

Smaklig måltid 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s